MAFS-Henk uit Married at First Sight 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
MAFS-Henk uit Married at First Sight 2020

MAFS-Henk en vriendin zetten grote stap: ‘Jij bent mijn vrouw'

|
|

Laatste update:

Henk van de Ven werd in het vorige seizoen van Married at First Sight gekoppeld aan Chantal Huf. Helaas liep het huwelijk tussen Henkie en Wenkie uit op een catastrofe… Maar dat weerhoudt de oud-deelnemer er gelukkig echter niet van om de volgende stap te zetten met vriendin Katja!

"Jij bent mijn vrouw"

Hoera! Henk van der Ven en zijn Katja zijn getrouwd! Henk deelt op Instagram een paar mooie plaatjes van de heugelijke gebeurtenis: “En dan is de dag daar dat ik kan zeggen: jij bent mijn vrouw.” Extra bijzonder is dat Henk en Katja de hulp hebben ingeschakeld van MAFS- trouwambtenaar Mariëlle Jongmans!

MAFS-huwelijken eindigen in tranen?

Jammer genoeg blijkt dat matchen in Married at First Sight toch nog verrekte lastig… Uiteindelijk sneuvelden dit jaar - net als vorig jaar - alle huwelijken. Nog erger: de meeste kandidaten lijken elkaar niet eens meer te willen spreken. Alleen Aron en Monique proberen er nog wat van te maken: zij zijn aan het daten geslagen. Alhoewel die geruchten over een nieuwe vriendin natuurlijk niet meehelpen

Maar goed, terug naar het onderwerp: Henk heeft dus toch nog een happy end gevonden! We hopen dat dat ook weggelegd is voor zijn ex-MAFS-partner Chantal Huf. Zij lijkt na een ‘freaky’ relatie inmiddels toch weer een nieuwe vlam tegen het lijf te zijn gelopen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: 

Lees verder