Carlo Boszhard, Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carlo Boszhard, Married at First Sight

MAFS-trouwambtenaar over de kansen van de stellen van dit seizoen

|
|

Laatste update:

Trouwambtenaar Mariëlle Jongmans is al sinds het eerste seizoen van Married at First Sight van de partij als trouwambtenaar. Ook dit jaar zegende ze weer drie van de huwelijken in. Hoe schat deze oude rot in het vak de kansen van deze stellen in?

"Écht kans van slagen"

We genieten met volle teugen van het zesde seizoen van Married at First Sight (MAFS). Inmiddels zijn de meeste koppels getrouwd. En wij zijn hoopvol! Een aantal lijkt elkaar in ieder geval leuk genoeg te vinden... Hoe ziet trouwambtenaar Mariëlle dat? Ze vertelt aan De Telegraaf: "Ik heb zelf ook nog niet alle afleveringen gezien. Maar ik heb goede hoop, want bij alle stellen die ik trouwde, had ik dit keer een goed gevoel. (…) Ja, mijn drie koppels van dit jaar hebben écht kans van slagen. Ik ben heel benieuwd hoe het af gaat lopen!”

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Nog twee MAFS-stellen getrouwd

Van alle stellen die in MAFS zijn getrouwd, zijn er twee nog bij elkaar. Toevallig zijn beide stellen getrouwd door Mariëlle: “Ja, dat voelt wel fijn. (…) Bij Chantal en Nicolai had ik al op de trouwdag zoiets van: dit gaat goedkomen.” Alhoewel de meeste stellen er volgens de trouwambtenaar echt voor willen gaan, heeft ze toch wel eens twijfels gehad: “Bij het allereerste gaykoppel dat meedeed aan het programma bijvoorbeeld. Dat waren twee zulke verschillende karakters. Toen dacht ik wel even: oei, dat wordt moeilijk. Die afleveringen keek ik terug met een lichte pijn in mijn hart, maar als je de koppels achteraf spreekt, heeft bijna niemand spijt van hun deelname. Er is bij veel mensen zelfs een ontzettend goede vriendschap ontstaan dóór het programma. Dat is ook iets waard!”

Benieuwd hoe het met de MAFS-kandidaten van vorig seizoen gaat? Wij zochten dat laatst voor je uit! Ook vertellen we je graag welke oud-deelnemers volgens ons een tweede kans op de liefde verdienen.

Married at First Sight is elke maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de afleveringen ook bekijken op Videoland.

Lees verder