Mads Mikkelsen Indiana Jones Harrison Ford

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mads Mikkelsen Indiana Jones Harrison Ford

Mads Mikkelsen scoort rol in Indiana Jones 5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De castingmensen van Indiana Jones 5 hebben een grote naam gestrikt: Mads Mikkelsen! Welke rol hij in het nieuwe avontuur van Indy gaat spelen, is nog niet bekend.

Mads Mikkelson als bad guy in Indiana Jones 5?

Mads Mikkelsen heeft een rol gescoord in Indiana Jones 5 (via Deadline). Details over de film, die in juli 2022 in de bioscoop moet draaien, zijn nog schaars. Zodoende weten we ook nog niet welke rol Mikkelsen zal vertolken. Onze eerste gok zou de bad guy zijn, aangezien de acteur daar een voorliefde voor lijkt te hebben. We noemen bijvoorbeeld zijn nieuwe klus als Grindelwald in Fantastic Beasts 3, waarbij hij Johnny Depp vervangt.

Ook Phoebe Waller-Bridge scoort rol

Naast Mikkelsen zien we sowieso Harrison Ford terug als de iconische titelheld - we hadden na deze boute uitspraken van de acteur ook niet anders verwacht… Steven Spielberg blijft eveneens betrokken, al is het ditmaal niet als regisseur, maar als producer. Naast Mikkelsen zien we ook Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) langskomen in een nog onbekende rol.

Een hoop vraagtekens dus nog. Op meer details hoeven we hopelijk niet al te lang meer te wachten. De productie moet komende zomer van start gaan. Zoals gezegd wordt Indiana Jones 5 vervolgens in juli 2022 in de bioscoop verwacht.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder