Lucifer niet langer de best bekeken serie op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucifer niet langer de best bekeken serie op Netflix

Lucifer niet langer de best bekeken serie op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix bleek er goed aan gedaan te hebben om Lucifer te redden van de ondergang toen Fox de serie vorig jaar na het derde seizoen stopzette.Het vierde seizoen dat 8 mei in première ging werd namelijk een kijkcijferhit voor de streamingdienst. Maar nu is de duivelse antiheld verslagen door de aangrijpende nieuwe miniserie When They See Us.

Netflix doet graag geheimzinnig over hun kijkcijfers, maar bij de streamingkoning laten ze het wel graag weten als ze een hit in handen hebben. En via Twitter maakte Netflix bekend dat When They See Us sinds de premièredatum op 31 mei elke dag hun best bekeken serie is.

Tragisch waargebeurd verhaal

Deze vierdelige miniserie vertelt het tragische waargebeurde verhaal van de Central Park Five. Dit was een stel donkere New Yorkse jongens die de bak indraaiden nadat zij er onterecht van beschuldigd werden een vrouw verkracht en mishandeld te hebben. Beduidend andere koek dan Lucifer dus! When They See Us is geregisseerd door Ava DuVernay, die eerder het meeslepende Martin Luther King-drama Selma maakte.

Volgend jaar krijgt Lucifer de kans om opnieuw de kijkcijferkoning van Netflix te worden als het vijfde seizoen verschijnt. Officieel is dit het laatste seizoen, maar als het aan de fans ligt komt er zeker nog een zesde seizoen bij.

Lees verder