Lucifer krijgt vierde seizoen op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucifer krijgt vierde seizoen op Netflix

Lucifer krijgt vierde seizoen op Netflix

|
|

Laatste update:

De duivel laat zich niet zomaar uitbannen: Lucifer is gered van de ondergang door Netflix!

Cliffhanger

Vorige maand maakte FOX bekend dat Lucifer geen nieuw seizoen zou krijgen. Na drie seizoenen bleek de serie niet succesvol genoeg om een vervolg te garanderen. Dit tot grote teleurstelling van de trouwe kijkers, niet in de laatste plaats omdat het derde seizoen eindigde met een dijk van een cliffhanger. De fans lieten het er dan ook niet bij zitten en startte een online campagne om hun favoriete serie van de ondergang te redden. Het leek even alsof deze actie geen succes zou hebben, maar niets is minder waar: gisteravond werd onthuld dat Lucifer een vervolg krijgt op Netflix!

Champagne

De fans zijn uiteraard in de feeststemming. Maar ook bij de cast zullen er de nodige champagneflessen zijn ontkurkt. Zo schreef Tom Ellis, die in Lucifer de titelrol speelt: “Lucifer Seizoen 4 op Netflix. Wauw, dat klinkt geweldig. En dat is allemaal te danken aan de fans!”

Aimee Garcia, die de rol van forensisch expert Ella Lopez speelt, nam zelfs een video op om de fans te bedanken: “Dit was zonder jullie niet gelukt!”

Nachtclub

Lucifer is een bovennatuurlijke politieserie waarin de duivel naar Los Angeles komt om meer over de mensheid te leren. Daar opent hij een nachtclub en raakt hij betrokken bij politieonderzoeken als consultant. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van het vierde seizoen van start zullen gaan. Ook weten we nog niet hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen zal tellen. Maar who cares? Lucifer is terug en gaat voorlopig nergens heen!

Lees verder