• VI
  • TV
  • Talkshow

Veel lof voor ‘heerlijke’ Veronica Offside: ‘Wat een verschil met VTBL’

Door Alie Sierkstra
wilfred genee veronica offside eerste uitzending

Veronica Offside is van start! Wat vinden de kijkers van de eerste uitzending? En hoe verhoudt het voetbalprogramma zich tot concurrent VTBL? “Nu al meer humor, zelfspot, en spontaniteit.

Eerste uitzending Veronica Offside

Vanavond was de eerste uitzending van Veronica Offside te zien. Het praatprogramma staat helemaal in het teken van voetbal en wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Naast hem zien we Wesley Sneijder en Andy van der Meijde. Vooraf werd bekend gemaakt dat Veronica Offside moest aanvoelen als “een gezellige voetbalkantine”. En dat is volgens veel kijkers goed gelukt!

'De klasse van Wilfred Genee'

Veronica Offsideen ja, dat is een verwijzing naar Veronica Inside – staat in hetzelfde tijdvak geprogrammeerd als VTBL, dat vorige week voor het eerst te zien was. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat veel kijkers de twee programma’s vergelijken. En die vergelijking valt op dit moment duidelijk uit in het voordeel van Veronica Offside...

Veronica Offside is elke maandag- en vrijdagavond te zien op Veronica. Omdat het praatprogramma van 20:30 uur tot 21:30 geprogrammeerd staat, is het semi-live. Wilfred moet namelijk ook weer aan de bak bij Vandaag Inside!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.