Vandaag Inside

Veronica Superguide logo
Vandaag Inside
BN'ersVITV

Wanneer komt Vandaag Inside weer terug?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Het eerste seizoen van Vandaag Inside komt bijna ten einde. Vrijdag om precies te zijn. Wanneer keren Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp weer terug? 

 

Vaker te zien

Wij gaan 15 augustus weer verder, volgens mij”, vertelde Wilfred deze week tijdens de 100ste uitzending. En in de winter zullen we het programma zelfs nog vaker voorbij zien komen. “Wij komen in november en december tijdens het WK zeven dagen per week van 22.00 tot 23.00 uur op de buis.

Meerdere keren per dag

We proberen John de Mol zo gek te krijgen om twee keer per avond te komen”, grapte Johan. Hij doelde daarmee op De Oranjezomer. Vorig jaar kwam het programma van de drie heren rondom het EK en de Olympische Spelen namelijk twee keer per avond op tv.Of drie of vier keer per avond”, voegde Wilfred eraan toe. “En dan 's ochtends ook nog een keer”, zei tafelgast Angela de Jong.

Geen nominatie

Het was een bewogen seizoen voor de mannen. Na de kaarsenrel werd Vandaag Inside voor een korte periode van de buis gehaald, maar ze maakten al snel weer hun comeback. Vandaag Inside haalt torenhoge kijkcijfers, maar kan alsnog niet genomineerd worden voor de Televizier-Ring. Ze zijn gewoon bang dat we weer winnen”, reageerde Johan stellig. Maar het ligt aan iets anders: een programma dat al eerder de ring won, ook al had de show toen nog een andere naam, mag niet nog een keer winnen.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder