johan derksen vandaag inside televizier

Veronica Superguide logo
johan derksen vandaag inside televizier
SBSVIOphefTVTalkshow

Johan Derksen ‘aangedaan’ in Vandaag Inside: ‘Het is een schande’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vandaag Inside kan niet genomineerd worden voor de Gouden Televizier-Ring-verkiezing. En dat steekt Johan Derksen: “Ze zijn gewoon bang dat we weer winnen.

Gouden Televizier-Ring-verkiezing

Gisteravond vroegen de mannen van Vandaag Inside zich af of ze dit jaar mee mogen doen aan de Gouden Televizier-Ring-verkiezing. Vandaag volgde een reactie: Vandaag Inside mag niet meedoen, omdat tv-programma’s die al eens eerder hebben gewonnen uitgesloten zijn van deelname. Dat geldt ook voor remakes, doorstarts en al te gelijkende spin-offs.

'Ze zijn bang dat we weer winnen'

In de aankondiging van Vandaag Inside noemt Johan Derksen het feit dat ze niet genomineerd mogen worden voor de Gouden Televizier-Ring-verkiezing ‘een grote schande’: “Omdat wij een spin-off zijn van een ordinair voetbalprogrammaatje, waar we niets mee te maken willen hebben.” Wilfred Genee snapt wat Johan bedoelt: “Terwijl we nu dagelijks inhoudelijk, genuanceerd, doordacht…” Johan onderbreekt hem: “Ze zijn gewoon bang dat we weer winnen.” De snor geeft aan ook ‘echt een beetje aangedaan’ te zijn: “En dat heb ik niet gauw, dat weet je.

Vandaag Inside is geen spin-off?

Aan tafel bleken de emoties gelukkig alweer wat bekoeld: “Laat het gaan. We hebben ‘m al”, zegt Renee van der Gijp als Wilfred het onderwerp aansnijdt. De presentator houdt echter voet bij stuk: Vandaag Inside is toch echt een nieuwe show. Dat vindt ook Johan: “Zo kun je alles een spin-off noemen.”

Meer lezen over het programma? Eerder ontstond er hilariteit toen ‘Wendy van Dijk’ gespot werd aan de bar en was de ophef groot toen de mannen afgekapt werden door Hart van Nederland.

Vandaag Inside zie je elke werkdag om 21:40 uur op SBS6. En later dit jaar misschien zelfs wel zeven keer per week!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder