Vandaag Inside

Veronica Superguide logo
Vandaag Inside
VI

Vandaag Inside zeven dagen in de week? Volgens Wilfred Genee wel!

|
|

Laatste update:

Van helemaal niet meer op de buis, naar zeven dagen op televisie? Volgens Wilfred Genee gaat dat toch echt gebeuren voor Vandaag Inside. Dat vertelde de presentator in de rubriek In de Wandelgangen. ''Dan wordt het helemaal druk.''

Vandaag Inside was even nergens meer te bekennen door 'het kaarsenvehaal' van Johan Derksen, maar zijn nu weer helemaal terug (met enorm hoge kijkcijfers in de comeback-week). En de heren zijn van plan nog even te blijven, met nóg meer uitzendingen in november. 

WK

Volgens Wilfred Genee schuiven de presentatoren namelijk zeven dagen per week aan tafel in november van dit jaar. En dat dit gaat gebeuren heeft natuurlijk een reden: het WK! Vandaag Inside gaat binnenkort met zomerstop en de heren pakken vanaf augustus de draad weer op. Maar of ze het volhouden tot die tijd?  ''Laten we eerst die 17 juni maar halen, dan kijken we wel weer verder'', vertelt Wilfred Genee aan tafelgast Angela de Jong. 

Ophef

Want aan ophef en drama ontbreekt het niet in Vandaag Inside. Nét na de comeback wist Johan Derksen een sneer uit te delen aan Eva Jinek. De lucht is in ieder geval alweer redelijk geklaard tussen de twee. En dat Johan na het 'kaarsenverhaal' nog is teruggekomen...Hij weet in ieder geval goed waar hij het allemaal voor doet!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder