manya koetse ushi wendy van dijk vandaag inside

Veronica Superguide logo
manya koetse ushi wendy van dijk vandaag inside
SBSVITVTalkshow

Hilariteit bij Vandaag Inside: ‘Wendy van Dijk’ aan de bar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vandaag Inside nodigde China-kenner Manya Koetse uit. René van der Gijp had echter zijn twijfels of de gast aan de bar wel écht Manya was… Hij dacht eerder aan een vermomde Wendy van Dijk!

Manya Koetse bij Vandaag Inside

China-kenner Manya Koetse schoof vandaag aan bij Vandaag Inside. Het was de eerste keer dat zij te gast was in de talkshow. Gelukkig leek ze het goed naar haar zin te hebben! Manya vertelde bijvoorbeeld over de coronalockdown in China en hield zich ondertussen knap staande tussen de altijd uitgesproken Vandaag Inside-mannen.

Wendy van Dijk-lookalike?

Wanneer Vandaag Insidedat vandaag gelukkig niet weer ‘bruut afgekapt’ werd – na de reclame hervat wordt, complimenteren de mannen Manya. “Ze zit er lekker in toch?” vraagt Wilfred Genee aan René van der Gijp. Die beaamt dat… maar moet ook meteen opbiechten dat hij eerst zijn twijfels over Manya had! “Je had even het vermoeden dat ze iemand anders was”, zegt Wilfred. “Ja”, lacht René, “Wendy van Dijk”.

'Hetzelfde haar als jij'

Manya kijkt verbaasd. Ze lijkt toch helemaal niet op Wendy? Johan Derksen legt het uit: “Die had een act dat ze als een Japanse vrouw was verkleed met ook hetzelfde haar als jij hebt.” Dan gaat er een belletje rinkelen bij Manya: de Vandaag Inside-mannen doelen natuurlijk op Wendy’s typetje Ushi!

Hoeveel glazen wijn zou René achter de kiezen hebben?

Laten we hopen dat het Manya niet afschrikt om nog een keer aan te schuiven. Veel kijkers lopen namelijk met haar weg:

Vandaag Inside zie je elke werkdag rond 21:40 uur op SBS6. En wie weet: misschien is het kijkcijferkanon binnenkort wel zeven dagen per week te zien.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder