Wilfred Genee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wilfred Genee
VITV

Wilfred Genee krijgt voetbaltalkshow met Wesley Sneijder en Wim Kieft

|
|

Laatste update:

Wilfred Genee gaat komend tv-seizoen iets vrij unieks doen: hij presenteert twee keer per week twee talkshows op één avond. Uiteraard Vandaag Inside, maar óók een nieuwe voetbaltalkshow met Wesley Sneijder, Wim Kieft en realityster Andy van der Meijde als analisten slash smaakmakers.

Een woordvoerder van Talpa heeft een bericht hierover van De Telegraaf bevestigd. De nieuwe voetbaltalkshow heeft nog geen naam en is vanaf 15 augustus "voorlopig zonder einddatum" elke maandag en vrijdag te zien zijn op Veronica. 

Ook nog Vandaag Inside

Het programma zal bestaan naast Vandaag Inside, dat Wilfred natuurlijk elke avond zal maken met zijn vaste tafelgasten Rene van der Gijp en Johan Derksen. Het tweede Vandaag Inside zal ook vanaf 15 augustus weer te zien zijn op SBS6 dus Wilfred kan meteen al tussen twee studio's gaan rennen. Hij moet wel snel gaan rennen: De twee programma's sluiten op maandag en vrijdag vrijwel direct op elkaar aan. "Maar hij gaat op die avonden eerst een ander jasje aantrekken voordat hij naar de andere studio rent", aldus de woordvoerder van Talpa.

RTL komt ook met voetbalshow

De twee programma's gaan de kijkcijferconcurrentie aan met een voetbaltalkshow die RTL eerder al aankondigde. Hoe het daar precies mee zit? RTL kon eerder deze maand nog niet zeggen wat de status was van dit project.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: Veronica Superguide/ANP

Lees verder