LeBron James in Space Jam 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
LeBron James in Space Jam 2

LeBron James bevestigt: Space Jam 2 volgend jaar in de bios

|
|

Laatste update:

Het is inmiddels algemeen bekend dat Hollywood keihard is getroffen door de coronacrisis. De releasedata van talloze bioscoopfilms is verschoven en nagenoeg alle opnames van langverwachte blockbusters liggen stil. Gelukkig kunnen we ook een lichtpuntje melden: Space Jam 2 verschijnt gewoon zoals gepland volgend jaar juni in de bios. Althans, als we hoofdrolspeler LeBron James mogen geloven!

Première

De basketbalster vertelt in de podcast Road Trippin’ dat de coronacrisis vooralsnog weinig invloed heeft op de première van Space Jam 2. “Op dit moment is het de animatie nog het meeste werk. En dat kan gewoon binnenshuis gebeuren. Net als in de rest van de wereld verloopt alles momenteel iets trager dan normaal, maar we liggen nog steeds op schema.”

Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Pennywise

Er is nog weinig bekend over het verhaal, maar Don Cheadle (Avengers: Endgame) zal waarschijnlijk de rol van de schurk op zich nemen in Space Jam 2. En naast de Looney Tunes-personages en basketbalsterren, kunnen we ook uitkijken naar gastrollen van The Joker, Lord Voldemort en zelfs horrorclown Pennywise!

Benieuwd waarom we niet kunnen wachten op Space Jam 2? Lees dan ons onweerlegbare artikel waarom Space Jam de beste film ooit is!

Lees verder