Onthult LeBron James binnenkort Space Jam 2?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Onthult LeBron James binnenkort Space Jam 2?

Onthult LeBron James binnenkort Space Jam 2?

|
|

Laatste update:

Het is al een tijd stil rond Space Jam 2! Volgens geruchten wordt de cartoon-basketbalfilm binnenkort écht onthuld door LeBron James.

Volgens bronnen dichtbij de basketballer, maakt hij later dit jaar via Instagram TV bekend naar welk team hij verkast. Tijdens dezelfde uitzending (of kort daarna) zóu LeBron met de eerste teaser komen van zijn nieuwe film… Space Jam 2!

Het is onmogelijk te controleren of deze beweringen kloppen, maar het zou wel het ideale moment voor zo’n onthulling zijn. LeBron James is de beste speler in de NBA, en wereldwijd willen basketbalfans weten waar de speler naartoe gaat.

A-ha!

De truc is (volgens de bron) dat de teaser duidelijk maakt bij welk team LeBron James volgend seizoen speelt. Als de info klopt is het een briljante manier om zoveel mogelijk hype te genereren.

Mogelijk beginnen de opnames voor Space Jam 2 kort daarna. De basketbalcompetitie ligt stil tot en met oktober, dus LeBron James (en andere spelers) hebben in principe tijd om mee te doen. De film zou in dat geval al in 2019 kunnen verschijnen.

Hit 'em High!

Verhalen over een Space Jam-revival doen al sinds 2016 de ronde. Regisseur Justin Lin (The Fast And The Furious 3-6, Star Trek Beyond) zou achter de schermen al bezig zijn. 

De eerste Space Jam (1996) was een aardige hit. In deze comedy speelt Michael Jordan met de verschillende Looney Tunes-figuren een bizarre wedstrijd tegen de Monstars. Naast financieel succes, bracht Space Jam ook een gave soundtrack! Vonden we in de jaren 90 althans.

Het zijn nogal wat mitsen en maren, maar het klínkt alsof er goed over nagedacht is. De site van de originele Space Jam is al 22 jaar online: het zou hilarisch zijn als deze binnenkort geüpdatet wordt. Waarschijnlijk horen we komende week meer: NBA-spelers moeten uiterlijk 6 juli een contract getekend hebben.

Lees verder