Latenightshow Beau in mei terug op RTL4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Latenightshow Beau in mei terug op RTL4

Latenightshow Beau in mei terug op RTL4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Beau van Erven Dorens keert binnenkort terug op de late avond van RTL4. Nadat Eva Jinek het talkshowstokje van de presentator overnam, krijgt hij het binnenkort dus weer terug!

Van Erven Dorens maakte in RTL Boulevard bekend dat zijn talkshow vanaf vrijdag 1 mei terugkeert, waardoor Jinek weer tijdelijk plaatsmaakt. Beau is elke werkdag te zien vanaf 21:30 uur, behalve op de vrijdagavond, dan start de show om 22:00 uur.

Eva Jinek stelde laatst nog voor om samen met Beau zeven dagen per week een talkshow te verzorgen, vanwege de coronacrisis. Volgens Beau van Erven Dorens gaat dat niet gebeuren, omdat dat veel te duur is, maar hij ziet het dus wel zitten om binnenkort weer achter de talkshowtafel te zitten.

Jinek en Beau

Eva Jinek scoort hogere kijkcijfers dan Beau (die het weer beter deed dan Twan Huys), maar daar ligt de presentator echt niet wakker van. Aanvankelijk leek het erop dat Eva en Beau het stokje regelmatig van elkaar zouden overnemen, maar uiteindelijk werd het dus mei. Wanneer Eva Jinek weer terugkeert is op dit moment nog niet bekendgemaakt.

Jinek begon op 1 januari met haar talkshow op RTL4, en concurreert met de wisselende presentatoren van NPO1’s Op1. Vooraf werd verwacht dat de wisselende presentatoren van Op1 een belemmering zouden zijn, maar de show scoort op dit moment beter dan de talkshow op RTL4.

Foto: RTL/William Rutten

Lees verder