Eva Jinek op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek op RTL 4

Eva Jinek overweegt Beau in te schakelen voor extra corona-talkshow

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Nu we als gevolg van de coronacrisis steeds meer thuiszitten, hebben we met z'n allen natuurlijk veel meer behoefte aan tv. Gelukkig komt talkshow Op1 nu élke dag (dus ook zaterdag en zondag) met een uitzending, maar gaat Jinek dat ook doen?

Programma's die platliggen, grote Hollywood-films die vertraging oplopen, celebs die besmet raken en grote events die gecanceld worden: de corona-pandemie deelt klap na klap uit. Om niet in collectieve waanzin te schieten, kijken we graag naar de journaals en talkshows die ons bijpraten. Die zijn harder nodig dan ooit en daarom besloot Op1 om elke dag een uitzending te maken op NPO 1. Jinek: doe je ook mee?

Jinek en Beau?

Eva Jinek sluit niet uit dat ze mogelijk ook zeven dagen per week op zender komt. "Het lijkt mij wat megalomaan om het zeven dagen per week in mijn eentje te gaan doen", zei ze eerder vanavond in RTL Boulevard. Eva denkt alvast hardop na hoe ze dit kan oplossen. "Misschien moeten we er over denken om Beau terug te vragen uit zijn retraite en hem in te zetten. We wegen elke dag wat we gaan doen."

Coronacrisis

De kijkcijfers schieten momenteel richting ongekende hoogtes en dat heeft natuurlijk alles te maken met onze drang naar meer info over corona en misschien ook wel naar een soort saamhorigheidsgevoel, met zijn allen voor de buis zitten. Eva: "Er is een enorme behoefte van mensen om te weten wat er speelt, en er is heel veel te bespreken. Het is goed als dat op zoveel mogelijk kanalen gebeurt".

De uitzendtijden van Op1 en Jinek kunnen momenteel mogelijk afwijken van de normale tijden. Check de sociale mediakanalen voor actuele info!

Lees verder