Harry Styles in de race om Elvis Presley te spelen in biopic

Harry Styles

We leven in het tijdperk van de biopics! Na de uiterst succesvolle biografische muziekfilms Bohemian Rhapsody en Rocketman staat er inmiddels een film over Elvis Presley op de planning. Volgens The Hollywood Reporter maakt onder meer Harry Styles kans op de hoofdrol in deze Elvis-film.

Wie van de vijf wordt Elvis in zijn biopic?

Naast Harry Styles zijn ook Ansel Elgort, Miles Teller, Aaron Taylor-Johnson en Austin Butler getipt om kans te maken om Elvis te spelen in de nieuwe biografische film van Baz Luhrmann. We stellen de acteurs graag even aan je voor. Ansel Elgort was eerder te zien in Baby Driver en maakt binnenkort zijn opwachting in de nieuwe West Side Story. Miles Teller speelde op zijn beurt in Whiplash en heeft inmiddels een rol gescoord in de volgende Top Gun-film. Aaron Taylor-Johnson kun je bijvoorbeeld kennen uit Kick-Ass en Avengers: Age of Ultron. Austin Butler is ten slotte te zien in The Shannara Chronicles en in Quentin Tarantino's aankomende film Once Upon a Time in Hollywood.

Biopics over Elvis, Madonna en David Bowie?

Naar verwachting wordt binnen enkele weken bekendgemaakt wie in de huid mag kruipen van Elvis Presley. Mocht Harry Styles als winnaar uit de bus komen dan is dat overigens niet zijn eerste acteerwerk. De zanger begon zijn carrière weliswaar in boyband One Direction, maar maakte met de film Dunkirk de overstap naar het witte doek.

PS Krijg je geen genoeg van al die muzikale biopics? Je mag je naast deze film over Elvis Presley misschien ook verheugen op verfilmingen van het leven van Madonna en David Bowie!