David Bowie met sigaret

Veronica Superguide logo
David Bowie met sigaret

Producer Rocketman wil film maken over David Bowie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Matthew Vaughn gooit momenteel hoge ogen met zijn hitfilm Rocketman. En de producer weet nu al over wie zijn volgende biopic moet gaan!

Kaskraker

Muzikale biopics waren nooit helemaal verdwenen, maar dankzij het megasucces van Bohemian Rhapsody is het genre populairder dan ooit! Ook Rocketman, met Taron Egerton als Elton John, ligt op koers om een kaskraker te worden. Maar Matthew Vaugh, de producer van de Elton John-biopic, droomt al van een volgende hitfilm. Deze moet draaien om de Britse rocklegende David Bowie!

Excentriek

In een interview met Screen Rant onthult Vaughn: “Als ik een film mocht regisseren over David Bowie, zou dat een droom zijn die uitkomt. Zijn muziek is onovertroffen.” Hij is alleen niet de eerste die op dit idee komt. Er wordt al een film gewerkt genaamd Ziggy Stardust, die de vroege jaren van Bowie belicht. Deze zou het echter zonder de hits moeten stellen van de excentrieke zanger. Vaughn heeft daar zo zijn eigen gedachten over. “Een film maken over Bowie maken zonder zijn muziek klinkt als een waardeloos idee, maar misschien ben ik gewoon cynisch.”

Lees verder