Regisseur Bohemian Rhapsody wil film over Madonna maken

Madonna poseert voor de camera

Regisseur Dexter Fletcher verfilmde het leven van rockiconen als Freddie Mercury en Elton John. Maar nu heeft hij zijn zinnen gezet op een biopic over popdiva Madonna!

Turbulent

Dexter Fletcher stond als regisseur achter de camera van de biopics Bohemian Rhapsody en Rocketman. De Britse filmmaker hoopt echter op een hattrick! In een interview met Gay Star News onthult Fletcher dat hij niets liever wil dan een film maken over het turbulente leven van Madonna. "Als ik nog een film over een icoon zou kunnen maken, zou ik haar kiezen. Ze is heel bijzonder”, aldus de regisseur. Fletcher houdt echter een slag om de arm: “Ik weet niet of ze er blij mee zou zijn, maar dat zou buitengewoon zijn.”

‘Dwazen’

Het is geen wonder dat de contracten nog niet getekend zijn. Eerdere pogingen om het leven van Madonna te verfilmen liepen op niks uit. Zo werd de productie van een film getiteld Blond Ambition in 2017 stopgezet nadat de Queen of Pop haar ongenoegen had geuit. “Niemand weet wat ik weet en wat ik heb gezien. Ik kan alleen mijn eigen verhaal vertellen. Alle anderen die het proberen, zijn bedriegers en dwazen", zei Madonna destijds. Nu maar hopen dat haar omstreden optreden op het Eurovisie Songfestival niet in het script voorkomt!