Marco en Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco en Leontine Borsato

Kinderen Marco Borsato reageren na affaire-geruchten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Borsato-kids gaan ongetwijfeld door een verschrikkelijke rotperiode nadat ouders Marco en Leontine Borsato besloten te gaan scheiden. Twee van hen laten nu via cryptische insta-posts blijken dat de roddelberichtgeving rond deze mediastorm ook hen niet in de koude kleren gaat zitten.

Alle roddels rond met name hun vader duiken de laatste dagen als paddenstoelen uit de grond. Hij zou op de Malediven 'onderduiken', maar dat bleek totaal niet te kloppen en de naam 'Iris Hond' - de pianiste waar Marco een affaire mee had - komt ook weer veelvuldig naar boven drijven. Volgens Jada en Luca Borsato moeten we niet alles zomaar geloven!

Geruchten

'Don't believe everything you hear', zet de 21-jarige Luca in zijn insta-stories. Ook 'don't believe everything you read' komt voorbij. Leontine en Marco's dochter Jada (17) staat achter haar grote broer. Ook zij deelt de teksten op haar eigen insta-pagina.

Kinderen Marco Borsato reageren na affaire-geruchten
Kinderen Marco Borsato reageren na affaire-geruchten

Nog meer geruchten

Deze stukken tekst zijn hoogstwaarschijnlijk een reactie op de vele geruchten die momenteel de ronde doen rond Marco. Zo kwam weekblad Privé deze week zelfs een dag eerder dan normaal met een heuse Borsato-special op de proppen. Evert Santegoeds en zijn roddeljagers kwamen met een nieuw gerucht op de proppen: Marco zou zijn vreemdgegaan met een secretaresse...

Lees verder