Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leontine Borsato

Evert Santegoeds: 'Leontine hoeft niet meer te werken'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Evert Santegoeds denkt dat Leontine Borsato er na de scheiding met Marco lekker warmpjes bij zal zitten. Bijklussen op tv zal ze niet hoeven te doen, gokt Evert: “het is opnieuw een flinke aderlating voor Marco.”

Geen bijbaantjes meer voor Leontine

De journalist en presentator liet in een interview op Radio Veronica weten dat hij Leontine na de scheiding niet snel ziet bijklussen als assistente bij Het Rad van Fortuin, waar ze bekend mee is geworden: “Hoe ze het gaan oplossen… Er zijn advocaten. Ze zal niet onmiddellijk weer bordjes hoeven te gaan omdraaien denk ik.” Leontine draaide vroeger de bordjes om in Het Rad van Fortuin. André van Duin maakte zelfs deze grappige sketch met haar:

Herhaling van 2009?

In 2009 ging het entertainmentbedrijf van Marco failliet waardoor hij in grote financiële problemen kwam. Nu denkt Evert dat de scheiding Marco weer voor financiële uitdagingen zal zetten. “Om te beginnen zijn ze in gemeenschap van goederen getrouwd en het huis staat op hun beider naam.”

Een kant kiezen

Vanwege de affaire van Marco met pianiste Iris Hond lijken de meeste BN’ers in deze scheiding Leontine te steunen. Ook Evert neemt het op voor Leontine: “hij heeft er wel 22 jaar een hele goede vrouw aan gehad. Dat kun je wel zeggen. Ze heeft hem door dik en dun gesteund.”

Vanwege de burn-out van Marco is de zanger nu in het buitenland aan het bijkomen.

Lees verder