Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato

Bevestigd: Marco Borsato en Iris Hond hadden een verhouding!

|
|

Laatste update:

Marco Borsato had 10 jaar geleden een verhouding met Iris Hond! De twee hebben dat in een statement bevestigd aan Privé. De 52-jarige zanger en 32-jarige pianiste bekennen aan het blad dat ze een verhouding hadden maar dat dit 10 jaar geleden speelde, rond de tijd dat Marco’s managementbedrijf TEG faillissement aanvroeg. Privé beweert dat de relatie in 2009 begon en dat er pas dit jaar een punt achter werd gezet, maar de zanger ontkent dat het zolang heeft gespeeld.

Marco Borsato over de verhouding

Volgens Marco Borsato en Iris Hond was hun geheime relatie van korte duur. Leontine Borsato kwam erachter maar het stel koos ervoor om toch bij elkaar te blijven. Dit schrijft Marco:

"Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit."

Marco heeft het ook op Instagram geplaatst.

Iris Hond en Marco Borsato

Iris Hond - die momenteel met 12 mannen een relatie onderhoudt in het Net5-programma Iris en de 12 Dates – voegt eraan toe:

“Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven."

Bevestigd: Marco Borsato en Iris Hond hadden een verhouding!

'Dat had ik beter niet kunnen doen'

Slippertjes werden al eerder toegegeven door Marco Borsato, maar nooit in detail. Zo gaf de zanger in het SBS-programma Saved By The Bell toe aan een klas nieuwsgierige kinderen: “Ik heb weleens iemand gekust terwijl ik dacht: ‘Dat had ik beter niet kunnen doen'”

Onder druk presteren

In mei interviewde Veronica Magazine ook Marco en vroegen we hem naar de relatieproblemen van André Hazes en Monique Westenberg. Hij had veel begrip voor André’s situatie.

“Onder druk presteren en blijven presteren, en alle aandacht die dat genereert, is ook moeilijk. Roem en geld erotiseren. En dan is er nog een verschil tussen Bekende Nederlander zijn en de Bekéndste Nederlander zijn. Dat doet iets met je omgeving, hoe mensen op jou reageren.”

Privé beweert dat de relatie tussen Marco Borsato en Iris Hond pas begin 2019 stopte, maar de twee ontkennen dit in hun statement. De verhouding zou van korte duur zijn geweest.

Iris en de 12 Dates wordt iedere dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op NET5.

Lees verder