André Hazes en Monique Westenberg met zoontje André in Ik Haal Alles Uit Het Leven

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Monique Westenberg met zoontje André in Ik Haal Alles Uit Het Leven

‘Het is uit tussen André Hazes en Monique Westenberg’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Weekblad Story pakt vandaag uit met een flinke scoop: 'het is uit tussen André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg'. 

De volkszanger en realityster, bekend van zijn SBS6-soap Ik Haal Alles Uit Het Leven, werd eerder al zoenend gespot met RTL Boulevard-deskundige Nikkie Plessen. Sindsdien hint Monique met cryptische instagram-posts al op een breuk. Volgens Story, die met "zijn directe vriendenkring" sprak, is het een kwestie van tijd voordat André en Monique hun breuk bekendmaken. 

Relatie André en Monique

'Dat ze al meer dan twee weken niets op Instagram heeft gezet, is niets voor Monique', zo uit één van de vrienden zijn zorgen. 'We krijgen een beetje het gevoel dat er te veel commerciële belangen zijn waardoor het nodig is om het 'we zijn nog samen gelukkig'-plaatje in stand te houden.' Pikante uitspraak...

De allerlaatste insta-post van Monique dateert van 5 augustus. Normaal plaats ze haast dagelijks wel iets. 

André in Waar is de Mol?

De jonge Hazes ging recent in het buitenland op pad met Johnny de Mol voor opnames van zijn interviewprogramma Waar is de Mol?. Story verwacht dat André daar wel eens openhartig zou kunnen zijn over zijn relatiestatus met Monique, met wie hij samen zoontje André Hazes jr. opvoedt. Terug naar de bron, die vertelt dat het 'een grote puinhoop' is. "Zo jammer. Want hij heeft zo'n leuk zoontje en ook Monique is top."André weigert iets te zeggen over deze privésituatie, schrijft Story. Ook Monique heeft nog niet gereageerd op deze geruchten. Wordt ongetwijfeld vervolgd.  Eerder ging het stel al officieel uit elkaar, wat toen uitgebreid aan bod kwam in de reallifesoap. Dat zag er toen zo uit: 

Lees verder