Marco Borsato en Leontine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato en Leontine

BN’ers steunen Leontine Borsato na breuk Marco

|
|

Laatste update:

Gisteren maakten Marco Borsato en Leontine bekend dat ze na een huwelijk van meer dan twintig jaar gaan scheiden. Het nieuws sloeg in als een bom. Veel BN'ers laten via Leontine's insta weten dat ze meeleven met het oud-koppel!

Marco zette gisteren ook zélf het nieuws online op zijn FB-pagina, maar daar stromen helaas ook veel negatieve comments binnen. Op Leontine's insta-pagina gaat het er gelukkig wat gemoedelijker aan toe. Sterker nog: de hartjes vliegen je om de oren!

Reacties

"Deze komt binnen!", schrijft Monique Westenberg, de ex van André Hazes. "Denk aan jullie." Daarnaast stuurt half Hilversum, waaronder Humberto Tan, Jeroen van Koningsbrugge, Wendy van Dijk en Chantal Janzen, hartjes. "Oh nee", zegt Yolanthe Cabau. "Veel liefde voor jullie mooie mensen." Ook Olcay Gulsen laat van zich horen. "Heel veel sterkte lieverd." En TVOH-coach Anouk, die het naar verluidt niet altijd even goed kon vinden met haar oud-collega Marco, steekt het oud-koppel een hart onder de riem. "Sterkte allemaal."

Geruchten

Leontine en Marco domineerden afgelopen tijd de showmedia sinds Marco's affaire met pianiste Iris Hond aan het licht kwam. Eerder deze maand pakte roddelblad Privé nog groots uit met de scoop dat Marco en Leontine niet meer samen zouden wonen. Het management van de twee ontkende dat er toen in ieder geval nog helemaal niets speelde. En alsof het allemaal nog niet, ahum, kut genoeg is: Marco kampt momenteel met een burn-out.

Lees verder