Marco Borsato ontvangt Ticketmaster of the year award

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato ontvangt Ticketmaster of the year award

Marco Borsato zit helemaal niet op de Malediven!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Vorige week maakten Marco Borsato en Leontine bekend dat ze gaan scheiden. De showbizzmedia sprongen uiteraard vól op het mega-grote nieuws en dat zorgde helaas ook voor een flinke misser. Zo zit Marco helemáál niet 'ondergedoken' op de Malediven.

De twee kregen veel lof van BN'ers over hoe ze met deze moeilijke situatie omgingen. Toch zouden Marco en Leontine al een tijdje niet meer in één huis wonen. Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds opperde in Veronica Inside zelfs de suggestie dat Marco mogelijk 'onderdook' op de Malediven. Het gerucht ging vervolgens als een lopend vuurtje rond, maar wat blijkt? Hij logeert gewoon bij zijn moeder in Nederland!

Casa di Mamma

Privé zelf, maar ook weekblad Weekend, melden nu toch dat het... anders ligt. Niks geen 'Malediven', maar gewoon bij mama Mary Borsato thuis! "Als echte Italiaanse man logeert hij in tijden van troubles bij zijn moeder, Mary", zo schreef Santegoeds gisteren zélf bij de grappig verzonnen kop 'Casa di Mamma'.

'Wilde verhalen'

Dat 'Malediven'-gerucht blijkt dus dikke onzin. Of, zoals een buurman van Mary aan Weekend 't beschrijft, een 'wild verhaal'. "Hij slaapt al enige tijd bij zijn moeder. Wij moesten wel lachen om al die wilde verhalen over de Malediven, terwijl hij gewoon hier op de logeerkamer bij Mary slaapt." En wij snappen Marco hoor: er gaat natuurlijk niets boven hotel mama! 

Marco Borsato zit helemaal niet op de Malediven!

Lees verder