Kim Kardashian en Pete Davidson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim Kardashian en Pete Davidson
HollywoodReality

Kim Kardashian wilde eerst alleen seks met Pete Davidson

|
|

Laatste update:

Wat?! Kim Kardashian onthult in de nieuwste aflevering van The Kardashians dat ze in eerste instantie alleen maar seks wilde met Pete Davidson.

First move

Kim vertelt dat zij degene was die de first move maakte. “Na mijn presentatieklus bij Saturday Night Live heb ik de producer gebeld en gevraagd om het nummer van Pete.” 

 

In voor avontuur

Waarom ze dat wilde? De realitykoningin had gehoord over zijn ‘big dick energy’ en wilde kijken of ze daarvan kon profiteren. Na haar beëindigde huwelijk met Kanye West, die tegenwoordig als Ye, door het leven gaat, was de Keeping Up with the Kardashians-ster in voor avontuur.

 

Dikke mik

Dat ze ooit een relatie zouden krijgen had Kim nooit gedacht. Ze daten sinds november vorig jaar en het is dikke mik tussen de twee. Het koppel vierde samen de verjaardag van Pete en de komediant heeft zelfs Kims naam gebrandmerkt op zijn lichaam!

 

Pete in The Kardashians?

Keeping Up with the Kardashians kwam na twintig seizoenen aan het eind. Maar de bezige Kardashian-Jenner familie kan natuurlijk geen tel zitten en lanceerde dit jaar alweer de nieuwe realityshow op Disney+: The Kardashians. Of we daar ooit nog een glimp van Pete zullen opvangen? Als het aan zijn vriendin ligt niet.

 

Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van The Kardashians op Disney+.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder