Kim Kardashian West en Kanye West, rode loper

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim Kardashian West en Kanye West, rode loper

‘Kanye West en Kim Kardashian gaan scheiden’

|
|

Laatste update:

De Amerikaanse Keeping up with the Kardashians-realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West gaan scheiden. Dat meldt entertainmentsite Page Six op basis van bronnen, die dichtbij het stel staan.

Het koppel zou in gesprek zijn over de scheidingsregeling. De oplettende fans, of paparazzi, hadden al langer het vermoeden: zo droeg Kim een tijdje haar verlovingsring - van 1 miljoen dollar - niet meer. Ook verbleef Kanye in de vakantie op zijn boerderij in Wyoming van $14 miljoen, terwijl hij de feestdagen ook kon doorbrengen met de familie Kardashian.

Klaar met de rapper

“Ze houden het vooralsnog stil, maar ze zijn uit elkaar”, zegt een van de anonieme bronnen. Vooral de realityster zou klaar zijn met de rapper. Kanye kampt namelijk al een tijdje met geestelijke gezondheidsproblemen en vertoonde afgelopen jaar wel heel bijzonder gedrag. Zo stelde hij zichzelf verkiesbaar als presidentskandidaat en deed toen flink wat opvallende uitspraken, waaronder over zijn privéleven.

De rapper deed ook wat goeds voor de samenleving: hij bouwde Star Wars-huizen voor minderbedeelden.

Advocaat van de sterren

Kim zou scheidingsadvocaat Laura Wasser in de arm hebben genomen. Dit is niet de eerste keer dat zij bekende namen in Hollywood bijstaat tijdens hun echtscheiding: ze hielp eerder sterren zoals Angelina Jolie, Britney Spears en Johnny Depp.

Meer drama

Alle drama zou zo passen in een nieuwe aflevering van Keeping up with the Kardashians, maar helaas: de realityshow stopt. Als je de serie weer terugkijken: een aantal seizoenen van de serie te zien op Videoland.

Lees verder