Mark Hamill als Luke Skywalker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mark Hamill als Luke Skywalker

Kanye West bouwt Star Wars-huizen voor minderbedeelden

|
|

Laatste update:

TMZ laat weten dat de bouw van Kanye West zijn door Star Wars geïnspireerde huizen begonnen is. Het gaat om een soort grote koepels, die geplaatst worden op zijn land in de heuvels van Calabasas, vlak bij Los Angeles. Volgens de rapper/alleskunner hebben we hier te maken met dé huizen van de toekomst!

Star Wars-huizen voor minderbedeelden

Oké oké, uit onze nieuwsvoering blijkt dat Kanye West niet altijd even stabiel is… Weet je bijvoorbeeld nog dat hij een legendarische pornofilm wilde maken? Maar dit nieuwtje over zijn Star Wars-huizen doet ons best wel deugd! West bedacht de woningen namelijk speciaal voor minderbedeelden. De rapper hoopt dan ook dat zulke woongemeenschappen eveneens op andere plekken in de wereld worden gebouwd.

Wonen als Luke Skywalker op Tatooine

We horen je op dit moment denken: waarom zien de huizen eruit als sciencefictionkoepels? Had Kanye West niet gewone woningen kunnen ontwerpen? Grappig genoeg blijkt Yeezy een groot Star Wars-liefhebber! Hij ontwierp zijn huizen zodoende met de woning van (Jedi-spook) Luke Skywalker op Tatooine uit Episode IV: A New Hope in zijn achterhoofd. Net als in de film kunnen de huizen zodoende half onder de grond worden gebouwd. Wat Kim Kardashian van dit project vindt, is nog onduidelijk. Iets zegt ons echter dat ze een knus koepelhuisje onder de grond wel kan waarderen…

Lees verder