Kim Kardashian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim Kardashian
Kardashians

Pete Davidson liet zich brandmerken met naam Kim Kardashian

|
|

Laatste update:

Comedian Pete Davidson heeft zich laten brandmerken met de voornaam van zijn nieuwe vriendin Kim Kardashian. Dat vertelde Kim in de talkshow van Ellen DeGeneres. 

Geen tattoo, maar brandmerk

Oplettende fans dachten eerder deze week al een nieuwe ‘Kim’-tattoo te spotten. De tattoo was te zien op de uitgelekte foto die Pete naar de ex van Kim, Ye West, stuurde. Kims naam staat inderdaad op zijn borst, maar het is geen tattoo. “Het is een brandmerk’’, vertelde de smoorverliefde Kim aan een verbaasde Ellen.

Bloedhete ijzeren stempel

Pete is nou eenmaal iemand die helemaal bedekt is met tattoos. Toch wilde Ellen zeker weten of ze het wel goed gehoord had, maar niks bleek minder waar: de comedian heeft met een bloedhete ijzeren stempel Kims naam op zijn borst laten drukken. 

Litteken

Ik denk dat hij zoiets had van: ik wil iets wat ik niet weg kan halen. Ik wil het niet kunnen verwijderen, niet kunnen verbergen, dat het er gewoon is, als een litteken op me’’, probeerde Kim uit te leggen. “Het is zo schattig, jongens”, reageerde Ellen die het duidelijk nog even moest laten bezinken. Maar Ellen zou Ellen niet zijn als ze er geen grapje over zou maken: “En je bent inderdaad een brand.

Geen soepele scheiding

Hieruit kunnen we opmaken dat het behoorlijk serieus is tussen de twee. Kim ligt op dit moment in een scheiding met haar ex Ye West. En die gaat alles behalve soepel. De realityster en Ye hebben continu ruzie en het loopt behoorlijk uit de hand. Gelukkig kan ze haar hart luchten bij haar nieuwe vlam Pete.

Lees verder