Birthdate: Pete Davidson viert verjaardag met Kim Kardashian

Door Redactie
Kim Kardashian and Pete Davidson

Pete Davidsons verjaardag pakte anders uit dan die van de gemiddelde Jan of Kees. De comedian vierde zijn geboortedag namelijk met niemand minder dan Kim Kardashian en magazine People vernam van een bron dat Kim zelfs een feestje voor hem gaf. 

S-Pete date 

Kim K herinnerde ons laatst maar weer dat ze grappig kan zijn, maar de relatie tussen haar en Pete Davidson lijkt geen grap te zijn. Woensdag had de comedian een pyjamafeestje in Kris Jenners huis, dat volgens een bron door Kim georganiseerd was. “Ze leren elkaar beter kennen en kunnen het goed met elkaar vinden.” En dan gaat het volgens de bron niet alleen over het feestje. “Zelfs als ze in verschillende uithoeken van het land zitten, houden Kim en Pete contact.” 

En contact dat hebben ze zeker, in elk geval fysiek. Flavor Flav deelt foto’s op Instagram van Pete's pyjamaparty, waarbij de The Suicide Squad-acteur gezellig tegen de benen van Kim leunt. 

Kim en Pete

De bron denkt dat het wel snor zit tussen de influencer en de SNL-ster. “Kim houdt van zijn charme. Hij is erg grappig, zorgzaam en maakt Kim gelukkig. Ze daten nog steeds en genieten ervan. Hij overlaadt Kim met complimentjes en dat vindt ze geweldig.” 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.