• Hollywood
  • Reality
  • Kardashians

Vrienden Pete Davidson adviseren: verschijn niet in The Kardashians

Pete Davidson

Hoewel reality-opperdiva Kim Kardashian (41) er helemaal klaar voor lijkt te zijn om haar nieuwe bae Pete Davidson (28) op te laten draven in Disney+ realityshow The Kardashians, lijkt de SNL-comedian dat (nog) niet te willen. Vrienden van Pete adviseerden 'm zelfs met klem om dit ab-so-luut niet te doen.

Door niet in de Kardashian/Jenner-realityserie te komen, kan hij 'zijn eigen naam hoog houden', zo meldt Page Six. Maar eh... je zou óók kunnen zeggen dat Pete al redelijk op 'Kardashian-niveau' zit: zo liet hij Kims naam op zijn lichaam brandmerken (!).

Kardashians 'staan ver van de werkelijkheid af'

Pete, onder andere een van de vaste comedians bij het legendarische Saturday Night Live, heeft zo'n optreden volgens zijn vrienden helemaal niet nodig. "Hij had al een goede carrière voordat Kim in zijn leven kwam en hij heeft die show niet nodig om verder te komen in zijn vakgebied. Integendeel zelfs. Door te verschijnen in een programma dat zo ver van de werkelijkheid af staat, verliest hij zijn geloofwaardigheid als 'gewone jongen' uit Staten Island, New York", aldus een bron.

Geen Pete Davidson in The Kardashians

Het eerste smeuïge seizoen van The Kardashians (lees hier onze recensie) is net van start gegaan op Disney+, maar Pete zal volgens ingewijden dus niet te zien zijn in de afleveringen. Iets waar Kim K herself vrede mee lijkt te hebben gemaakt. "Ik ben er niet op tegen dat hij in beeld komt, maar het is gewoon niet iets dat bij hem past", zei ze in een eerder interview.

De realitykoningin zal in de show zelf wel ingaan op details rondom haar relatie met Pete én de scheiding van ex-man Kanye West.

Bron: ANP/Veronica Superguide