After Life Netflix Ricky Gervais hond

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
After Life Netflix Ricky Gervais hond

Kijktip: Ricky Gervais op z'n best in After Life seizoen 2

|
|

Laatste update:

Vanaf vandaag kunnen we eindelijk het tweede seizoen van After Life op Netflix zien! We hebben er wel even op moeten wachten: na de aankondiging van Netflix, de start van de opnames en de prikkelende trailer is seizoen 2 nu eindelijk hier! 

Ricky Gervais terug in seizoen 2 

Ricky Gervais is terug als depressieve (maar stiekem toch hilarische) Tony! De zwarte humor-fanaat viel in een zware depressie toen zijn vrouw aan kanker overleed. Met een grote passie voor het zuur maken van andere hun leven, gaat hij gewoon door met zijn bestaan. In het eerste seizoen zagen we al hoe hij wat menselijker begon te worden, wat voor hem een grote stap was. Maar het blijkt dat dit toch veel moeilijker is dan hij had ingeschat. 

Donkere humor op een nieuw niveau

Ricky speelt niet alleen de hoofdpersoon Tony, hij is ook het brein achter deze zwartgallige Netflix-serie, die tevens geschreven en geregisseerd wordt door de komedieheld. Ricky Gervais geeft een donkere en dramatische twist aan de afleveringen. Zo worden heftige onderwerpen zoals depressie en zelfmoord behandeld. Daarom is After Life een serie die je echt gezien moet hebben! Waarom zou je jezelf van kant maken als je het leven van anderen kan verpesten? Dat is dus precies wat Tony van plan is. Ook in seizoen 2 denkt hij nog redelijk donker. Lukt het Tony zijn leven weer op de (iets vrolijkere) rails te krijgen? 

Positieve reacties

De reacties op het eerste seizoen van After Life warenal behoorlijk positief (in tegenstelling tot Tony zelf). De serie kreeg op Rotten Tomatoes een score van 93%! Ook IMDB was enthousiast over Ricky's creatie. De site gaf een mooie 8.4! Dat belooft wat voor het nieuwe seizoen.

After Life seizoen 2 is nu te zien op Netflix!

Zin in nog meer Netflix-toppers? Hier vind je de beste series die nu op het platform staan!

Lees verder