Ricky Gervais in After Life op Netflix

Veronica Superguide logo
Ricky Gervais in After Life op Netflix

Yes! Ricky Gervais begint met opnames tweede seizoen Netflix-hit After Life

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

After Life groeide begin dit jaar uit tot een zwartgallig meesterwerk op Netflix. Ster Ricky Gervais komt vandaag met supergoed nieuws: de opnames voor seizoen 2 zijn begonnen!

Als je nu denkt: ‘huh, After Life? Nog nooit van gehoord…’ raden we je aan om direct Netflix aan te slingeren. Deze zogenoemde ‘dramedy’ (mix tussen drama en comedy) draait om Ricky Gervais’ personage Tony, een man die na de dood van zijn vrouw schijt krijgt aan alles en iedereen. Lees ook vooral waarom je After Life écht moet zien.

Seizoen 2

In bovenstaande tweet zie je dat Ricky weer helemaal losgaat op de set. De eerste draaidag is een feit! We kunnen helaas nog geen terugkerende personages spotten dus dat blijft nog even geheim…

Waar gaat After Life over?

Tony belandt in een diepe depressie na de dood van zijn vrouw Lisa. Het enige waar hij nu voor in leven blijft, is z’n hond. Hij geeft helemaal niets om zijn werk bij een duffe lokale krant en maakt dorpelingen het leven zuur. Dit ziet hij zelf overigens als een superkracht. Wanneer geliefden zich zorgen beginnen te maken, moet Tony goed nadenken over wat hij nu écht met zijn leven wil.

Releasedate

Er is helaas nog geen precieze releasedate bekend voor After Life seizoen 2, maar ergens in 2020 moet het toch echt gaan gebeuren. Ricky Gervais speelt uiteraard ook achter de schermen weer een grote rol als bedenker en maker van de serie!

Lees verder