Opgelicht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opgelicht

Kijktip: nieuw seizoen Opgelicht?!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jaap Jongbloed is terug met het nieuwe seizoen van Opgelicht?!. De presentator en zijn team staan weer klaar om ons te waarschuwen voor allerlei oplichtingspraktijken en in verband met het coronavirus is dat is nu harder nodig dan ooit.

Zoals we gewend zijn

In het welbekende programma met reportages en nieuwtjes over bedriegers, fraudeurs en oplichters wordt actief gezocht naar daders. Ze krijgen daarbij de hulp van kijkers en getuigen die hun verhaal doen of tips doorgeven via de telefoon. 

Actualiteiten

Vooral in deze tijd van het coronavirus zal het nieuwe seizoen aandacht geven aan bijvoorbeeld verkopers van dure handgels en mondkapjes, neppe inzamelingsacties voor voedselbanken en valse Whatsapp-berichten. Er zal vanwege de coronamaatregelen, net als bij The Passion in april, geen publiek aanwezig zijn in de uitzendingen.

Rossana Kluivert

Vorig seizoen kwamen de programmamakers in opspraak vanwege de reportage die ze maakten over Rossana Kluivert. De oprichter van een zwerfhonden-stichting op Curaçao beweerde dat alle beschuldigen onzin waren en eiste een rectificatie. De rechter was het daar niet mee eens en Opgelicht?! hoefde niet te rectificeren.

Opgelicht?! is elke dinsdag om 21:25 uur te zien op NPO 1.

Lees verder