Patrick Lodiers en Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patrick Lodiers en Beau van Erven Dorens

Kijkers verdeeld over comeback van de Lama’s

|
|

Laatste update:

Beau van Erven Dorens had gisteren een paar grappige gasten aan tafel: De Lama’s! Of eigenlijk: The Artists Formerly Known As Lama’s. De improviserende comedians kondigden hun comeback aan, maar die viel een beetje in het water…

Ruben van der Meer, Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers vertelden aan Beau dat ze binnenkort weer het toneel opgaan. Omdat de rechten van De Lama’s nog bij BNNVARA liggen, en de heren geen zin hebben om ervoor te betalen, hebben de grappenmakers een nieuwe naam: TAFKAL.

The Artists Formerly Known as Lama’s

De oud-leden van de Lama’s gaan dus weer toeren en bij Beau gaven ze alvast een voorproefje.

Voor veel kijkers had dát niet per se gehoeven. De melige improvisaties kwamen aan tafel niet erg goed uit de verf. Het ís ook lastig: normaal gesproken hebben de komieken veel interactie met het publiek en dat zat er nu even niet in.

Naast de negatieve reacties zijn er óók kijkers die trots melden de kaartjes voor TAFKAL al besteld te hebben. De theaters zijn al zó lang dicht dat we over een tijdje zelfs naar het theater zouden willen gaan om gras te zien groeien!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Op1 versus Beau

Bij de concurrenten van Op1 deden Katja Schuurman en Martijn Koning trouwens nog een paar onthullingen over Beau. Zo zou Martijn Koning na zijn Thierry Baudet-stunt tóch geboycot worden door het programma. Tijl Beckand heeft op het moment veel succes als presentator van De Verraders terwijl Ruben Nicolai scoort met LEGO Masters.

Lees verder