Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

LEGO Masters kent bijzonder geheim: ‘Dit mag niemand weten’

|
|

Laatste update:

De kandidaten van LEGO Masters schijnen er vanavond een bijzonder geheim op na te houden. Maar of dit mysterie lang onopgelost zal blijven?

Verrassingselement

Het tweede seizoen van LEGO Masters is inmiddels in volle gang. Vorige week nam het eerste kandidatenduo op uiterst emotionele afscheid van het spelprogramma. Maar ook vanavond krijgen de deelnemers weinig tijd om te ontspannen. Zij moeten namelijk met het Deense speelgoed een exacte replica maken van een gebruiksvoorwerp. En als je indruk wilt maken op de jury, kan een verrassingselement net het verschil maken tussen de dood en de gladiolen!

Voorproefje

Via Instagram kregen we alvast een eerste voorproefje van de nieuwe aflevering van LEGO Masters. Daarin is te zien hoe kandidaten Roy en Thomas een geheim element verwerken in hun bouwwerk. “Maar dat mag echt niemand weten”, aldus de kandidaten. “De Brickmaster niet, Kurt niet.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Cliffhanger

Maar blijkbaar is het koppel beter in het maken van creatieve LEGO-bouwwerken dan in het bewaren van geheimen. Dit trouwens in tegenstelling tot RTL; om te ontdekken wat het verrassingselement nu precies inhoudt, zullen we vanavond toch écht zelf moeten kijken naar de gezellige zaterdagavondshow. Volgende week: hoe je met LEGO een spannende cliffhanger bouwt!

Je ziet LEGO Masters vanavond om 20.00 uur op RTL 4.

Lees verder