Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Kijkers Expeditie Robinson niet blij met Chatilla: 'Je meent er niks van!'

|
|

Laatste update:

De slangenkuil van Expeditie Robinson ligt weer bloot en dat heeft ook dit keer allemaal te maken met Chatilla van Grinsven. Kijkers zijn allesbehalve blij met de sneaky werkwijze van de oud-sporter en dat voorgevoel wordt na de eilandraad bevestigd. Er is gelukkig wel één lichtpuntje. 

Het gekonkel is weer lekker van start en dat zorgt voor de nodige boze tweets. Het leidt allemaal terug naar Chatilla (en een beetje naar Harry). Met plannetjes werkte ze al alle vrouwen weg uit haar clubje -tot ergernis van haar ex-teamleden. Expeditie blijft natuurlijk Expeditie, en het geroezemoes en de wrede acties horen er nu eenmaal bij. Tóch zijn kijkers niet heel blij met de slangenkoningin van Team Groen. 

Vrouwen eruit

Na Susan Radder, Kirsten Westrik en Laura Vlasblom vond Chatilla het eigenlijk wel genoeg geweest. Ze wil liever géén vrouwen meer naar huis sturen. Als we haar écht konden geloven, leek Liza Sips dus wel even veilig te zijn. Maar toch won het idee 'de zwakste schakel naar huis bonjouren' en moest Liza haar Teva's en rugzakje weer meenemen richting huis. 'Ik ga je missen!', klinkt het vanuit Chatilla. Dat schiet in het verkeerde keelgat bij kijkers.

'Bedankt Chatilla!'

''Je meent er niks van, dus je mag dat de volgende keer wel laten'', tweet een Expeditie-kijker. Een ander sneert weer naar eerdere uitspraken van de sportster: ''Weer een vrouw eruit, bedankt Chatilla.'' 

Lichtpuntje

Hoe dan ook, er zaten ook een aantal fijne lichtpuntjes in de aflevering verstopt. Zo kunnen we stiekem wel genieten om de keiharde Nicolette en konden we een kwetsbare kant van Niels Oosthoek zien. Maar, voor kijkers het allerbelangrijkste, met de exit van Liza mocht publiekslieveling Harry gewoon weer blijven! 

Gelukkig maar, want als we de teaser van volgende aflevering mogen geloven gaat er een flinke bitchfight tussen Albert Heijn-man Harry en Chatilla plaatsvinden. 

Expeditie Robinson is iedere maandagavond om 20.30 te zien op RTL 4. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder