Laura Vlasblom Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Laura Vlasblom Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Wat was er met Laura Vlasblom aan de hand in Expeditie Robinson?

|
|

Laatste update:

Dat Laura Vlasblom totaal niet lekker ging in Expeditie Robinson, was wel duidelijk. Maar wat was er nu eigenlijk aan de hand met de zangeres?

Niets missen? Check hier onze Expeditie Robinson-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer.

Haar team ging gisteren in Expeditie Robinson min of meer in op Laura's verzoek om haar weg te sturen. Ze zou het niet erg vinden als ze op haar zouden stemmen in de Eilandraad, en dat is natuurlijk Robinson-code voor: ik zit er doorheen, laat me alsjeblieft gaan. Laura zat al dagen te kwakkelen met haar gezondheid en vond het welletjes. Nu blijkt dat ze wel echt probeerde om zich beter te voelen - ze gooide in ieder geval niet meteen de handdoek in de ring na een beetje tegenslag.

'Ontzettend last'

De laatste dagen kreeg ik ontzettend last van mijn maag", legt Laura uit in Back2Base, het Expeditie Robinson-napraatprogramma waar vorige week nog wat sneren naar Chatliia in zaten. Ze weet niet waar die issues opeens vandaan kwamen. "Ik kon het niet thuisbrengen. Heb eigenlijk nooit wat. Dat voelde niet prettig en het werd ook niet beter." De hulp van het productieteam mocht niet baten. "Ik kreeg wel antibiotica en wat maagsapjes, maar het werkte gewoon niet.

Expeditie Robinson-exit

De gezondheidsklachten in combinatie met weinig slapen en bijna niets eten waren echt killing voor Laura. “Dan voel je je niet meer veilig”, blikt ze terug.

Lees verder