Vin Diesel en Dwayne Johnson in Fast  and Furious 5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel en Dwayne Johnson in Fast  and Furious 5

Vin Diesel hint op comeback Dwayne Johnson in Fast and Furious 10

|
|

Laatste update:

Er is nog weinig bekend over Fast & Furious 10. Maar het lijkt er steeds meer op dat Dwayne Johnson in dit vervolg terugkeert als Luke Hobbs!

Al eerder werd bekend dat Dwayne Johnson niet te zien zal zijn in Fast & Furious 9. The Rock had te druk met de opnames van de spin-off Hobbs & Shaw, waarin hij een even onwaarschijnlijk als effectief actieduo vormde met Jason Statham. Maar het lijkt erop dat Johnson gewoon weer van de partij is voor deeltje 10 van de actiereeks. Althans, dat suggereert Vin Diesel op zijn Instagram-account!

‘Iconische filmmomenten’

Op Instagram plaatste Vin Diesel een kiekje uit Fast 5 waarop hij een scène deelt met Dwayne Johnson. Daarbij schrijft de Fast and Furious-acteur: “Ik ben gezegend dat ik deel mag zijn van zoveel iconische filmmomenten. Ik sta daar niet zo vaak bij stil als eigenlijk zou moeten. Misschien omdat ik te veel uitkijk naar wat komen gaat.” Hij voorziet de foto van de veelzeggende hashtag #F10endofsaga.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Fast and Furious 9

Volgens veel van zijn volgers hint Diesel hiermee op de comeback van Dwayne Johnson in Fast and Furious 10. Hoewel nog niets officieel is, zou de terugkeer van The Rock ook weer geen enorme verrassing zijn; twee jaar geleden liet Johnson al doorschemeren dat er wordt gewerkt aan een hereniging tussen Hobbs en Toretto. Voor het zover is, kunnen we nog uitkijken naar Fast & Furious 9. Die verschijnt (met een gigantische slag om de arm) op 27 mei in de bioscopen.

Lees verder