Keanu Reeves bij Microsoft op de E3 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Keanu Reeves bij Microsoft op de E3 2019

Petitie: duizenden fans willen Keanu Reeves als 'persoon van het jaar'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

2019 is nu al hét jaar van Keanu Reeves. Als kerst op de taart willen diehard Keanu-fans nu alvast regelen dat het toonaangevende Time Magazine hem uitroept tot 'Person of the Year'. En dat is zowat de meest prestigieuze titel die je in Amerika kan krijgen. Maar liefst 70.000 Keanu-lovers schaarden zich al achter de petitie. Ga jij ook tekenen? Eerdere celebs die deze titel kregen: Barack Obama, #MeToo-heldinnen, Donald Trump en Angela Merkel. 

Petitie: duizenden fans willen Keanu Reeves als 'persoon van het jaar'

2019 is van Keanu

Met rollen in Toy Story 4, de keiharde terugkeer van huurmoordenaar John Wick in John Wick 3 Parabellum en een hilarische versie van zichzelf in Netflix-film Always Be My Maybe is het alleen al qua producties een topjaar. Komt ook nog bij dat Keanu regelmatig onze harten steelt met zijn barmhartigheid en good guy-acties. Plus: Marvel gaat 'm mogelijk aan de haak slaan voor een superheldenrol!

Petitie's in overvloed

Alleen al deze maand kregen we weer drie gloednieuwe petities van zure fans voor onze kiezen. Ze wilden een zesde seizoen van Lucifer, startten een beweging die ervoor moet zorgen dat Johnny Depp zich weer in zijn Jack Sparrow-outfit hijst en als klap op de vuurpijl eisen boze Marvel-fans dat Tony Stark weer terugkeert. Deze Keanu-petitie is gelukkig stukken vrolijker! Tekenen dus! 

Lees verder