Iron Man

Veronica Superguide logo
Iron Man

Petitie gestart voor terugkeer Tony Stark na Avengers: Endgame

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De petities vliegen je de laatste tijd om de oren! Eerst voor het einde van Game of Thrones en de terugkeer van Johnny Depp als Captain Jack Sparrow. En nu is Marvel aan de beurt: Iron Man-fans willen massaal dat Tony Stark terugkeert na het einde van Avengers: Endgame

Heroïsch einde

Robert Downey Jr. had zijn eigen Iron Man-trilogie en verscheen daarnaast ook in andere Marvel-films zoals Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming en alle 4 de Avengers-avonturen. Maar alles heeft een einde, zo ook het heroïsche leven van Tony Stark. Alleen zijn nog niet alle fans klaar om volledig afscheid te nemen en ze willen de miljardair dus terug. De petitie heeft al bijna 45.000 handtekeningen ontvangen. 

Rouwende Spider-Man

Ondanks dat Marvel wel vaker personages heeft teruggebracht, denken wij persoonlijk dat dit er niet in zit voor Mr. Stark. Zijn terugkomst zou zijn waardige en emotionele einde alleen maar naar beneden halen. Maar Iron Man blijft voor altijd in onze harten. En wie weet, misschien komt hij nog 1 keer voorbij als hologram in Spider-Man: Far From Homevoor de rouwende Peter Parker. Dat weten we vanaf 4 juli wanneer de film in de bios uitkomt!

Lees verder