Kapow! Check de duistere trailer van The Batman

The Batman

Gotham City ziet er ranziger uit dan ooit en Batman is gewelddadiger dan we hem ooit zagen. Check de nieuwe trailer van The Batman, met Robert Pattinson als de caped crusader.

Verschillende acteurs kropen al in de huid van Batman, en de superheld werd op verschillende manieren neergezet. Batman was camp (Adam West, George Clooney) én grimmig (Christian Bale) maar Robert Pattinson doet er nog een paar schepjes bovenop!

In de nieuwe trailer is Batman een soort halve maniak die enorme risico’s neemt en boeven helemaal aan gort beukt. “I don’t care what happens to me!”

The Batman

In de trailer zien we o.a. Zoë Kravitz als Selina Kyle/Catwoman, Andy Serkis als Bruce Waynes butler Alfred, Paul Dano als de seriemoordenaar The Riddler én Colin Farrell als The Penguin (ook al is hij zowat onherkenbaar).

Batman is in de nieuwe film dus behoorlijk roekeloos én zijn voertuigen zien er uit alsof ze door een hobbyist in elkaar zijn gezet. Volgens Robert Pattinson gaat The Batman dan ook over de beginjaren van de caped crusader, toen hij als woeste jongeling een excuus zocht om boeven af te ranselen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

We moeten nog even geduld hebben tot we Robert Pattinson in actie zien als de gemaskerde superheld. The Batman draait vanaf 3 maart 2022 in de bioscoop. Niet lang daarna zien we Dwayne Johnson als de antiheld Black Adam in de gelijknamige DC-film.