Black Adam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Black Adam

Dwayne Johnson deelt eerste trailer Black Adam

|
|

Laatste update:

We hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort zien we Dwayne Johnson eindelijk in zijn eigen superheldenfilm! The Rock deelde de eerste trailer voor het DC-avontuur Black Adam.

Black Adam is de tegenhanger van de vriendelijke superheld Shazam! en kreeg zijn krachten van dezelfde oude tovenaar. Adam gebruikt zijn powers niet alleen om onrecht te bestrijden, maar uiteindelijk om over Egypte te heersen. De moordlustige antiheld werd voor straf opgesloten in een tombe, en dáár begint de eerste trailer ook!

Dwayne Johnson is Black Adam

Over het verhaal van Black Adam is nog niet zo veel bekend. Het lijkt erop dat Johnson de schurk (of antiheld) speelt in zijn eigen film. Black Adam krijgt het aan de stok met de Justice Society of America, die bestaat uit Atom Smasher (Noah Centineo), Hawkman (Aldis Hodge), Cyclone (Quintessa Swindell) en Doctor Fate (Pierce Brosnan). Daarnaast speelt Marwan Kenzari (Hot Jafar) een grote rol in Black Adam, maar we weten nog niet precies hoe of wat.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De trailer voor Black Adam verscheen tijdens het DC Fandome-evenement waar óók de nieuwe trailer van The Batman getoond werd. Robert Pattinson duikt met Batman de grimmige diepte in!

Black Adam staat gepland voor een bioscooprelease in juli 2022. Een jaar later verschijnt het vervolg op Shazam!: het moet wel héél raar lopen als Black Adam en Shazam! daarna niet samen in een film terechtkomen.

Lees verder