johnny depp rode loper zonnebril

Veronica Superguide logo
johnny depp rode loper zonnebril

Johnny Depp inspireert fans met coronaboodschap vanuit grot…

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Johnny Depp is sinds gisteren te vinden op Instagram! We willen jullie zijn eerste foto én video’s niet onthouden. De acteur nam namelijk een acht minuten durende boodschap op… in een grot?

Johnny Depp steekt fans hart onder de riem

Yay, Johnny Depp heeft gisteren een account aangemaakt op Instagram. We bezochten zijn profiel en vonden aldaar een foto en twee video’s. Vooral de eerste video is het delen wel even waard. In het acht minuten durende filmpje spreekt Depp namelijk over het coronavirus. Hij hoopt op die manier zijn fans een hart onder de riem te steken. Grappig genoeg lijkt de content te zijn opgenomen in een grot… De ster zit in werkelijkheid echter in een wijnkelder. Maar goed, ook dat is natuurlijk next level quarantaine!

Depp toch terug voor Pirates of the Caribbean 6?

In een dag tijd heeft Johnny Depp al ruim 2 miljoen Instagram-volgers weten te verzamelen. Logisch, want de acteur ziet er goed uit! En dat is helemaal niet zo vanzelfsprekend… De jarenlange soap met ex-geliefde Amber Heard blijft zich namelijk maar voortslepen. Zijn fans stonden echter altijd achter 'm, bijvoorbeeld door petities te delen! Mogelijk met succes, aangezien een Pirates of the Caribbean 6 mét Depp als Captain Jack Sparrow wellicht toch niet uitgesloten is

Hopelijk snel meer nieuws over Pirates of the Caribbean 6! Voor nu laten we jullie achter met de nieuwste toevoeging aan het Instagram-account van Depp, waarin hij bewijst dat hij – net als deze celebs – behoorlijk muzikaal is!

Lees verder