Johnny Depp als Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean

Veronica Superguide logo
Johnny Depp als Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean 6 met Johnny Depp besproken door Disney?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Acteur Lee Arenberg beweert dat Disney nog steeds nadenkt over het maken van een zesde deel in de Pirates of the Caribbean-filmfranchise. De acteur gaat in hetzelfde interview ook in op geruchten dat Johnny Depp daarbij terugkeert als Captain Jack Sparrow!

Pirates of the Caribbean 6 (een soort van) bevestigt...

Lee Arenberg (piraat Pintel in Pirates of the Caribbean) werd geïnterviewd door het YouTube-kanaal Kendall Talks TV. De acteur laat in het interview weten dat Disney nog steeds actief nadenkt over het maken van Pirates of the Caribbean 6: "Voor zover ik weet, wordt er nog altijd over gesproken". Natuurlijk doen de geruchten over een reboot al langere tijd de ronde. Arenberg is simpelweg de volgende in een lange rij betrokkenen die de komst van een nieuwe Pirates of the Caribbean (een soort van) bevestigt. Zo schreven we eerder bijvoorbeeld al dat Chernobyl-schrijver Craig Mazin gevraagd zou zijn om het script voor de film te schrijven. Het lijkt daarom vooral de vraag of de nog altijd geliefde Johnny Depp betrokken wordt bij een zesde film!

Keert Johnny Depp terug als Jack Sparrow?

Lee Arenberg laat weten dat Johnny Depp een geweldige Jack Sparrow was: “hij heeft het personage gemaakt”. Hij lijkt er echter niet van overtuigd dat Disney zit te wachten op de terugkeer van Depp… Zou Zac Efron dan toch echt mogen komen opdraven als vervanger? Als het aan Lee ligt, zal de tijd het ons leren. Hij is namelijk van mening dat het rebooten van de franchise in ieder geval een goede zet zou zijn!

Lees verder