Johnny Depp als Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp als Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean

Wat? Pirates of the Caribbean reboot geschreven door Chernobyl-maker

|
|

Laatste update:

Disney heeft een paar nieuwe schrijvers aan het werk gezet om de Pirates of the Caribbean-films nieuw leven in te blazen. The Hollywood Reporter laat weten dat één van hen niemand minder is dan Craig Mazin, de man achter de HBO-serie Chernobyl… En dat lijkt ons wel een heel bijzondere combinatie!

Nieuw leven voor de Pirates of the Caribbean reboot

De laatste twee Pirates of the Caribbean-films (On Stranger Tides en Dead Men Tell No Tales) waren natuurlijk lang niet zo succesvol als de eerste drie films. Zodoende besloot Disney de franchise even een poosje op de plank te laten liggen. Het moment voor een reboot lijkt nu echter snel dichterbij te komen!

Pirates of the Caribbean 6 meets Chernobyl

Disney heeft twee schrijvers aangetrokken voor deze Pirates of the Caribbean 6. Het gaat om Craig Mazin en Ted Elliott. Mazin is de man achter de indrukwekkende HBO-serie Chernobyl. Elliott is wel een oude bekende; hij trad op als medeschrijver van de eerste vier Pirates-films. Het was trouwens in eerste instantie de bedoeling dat de Pirates of the Caribbean reboot geschreven zou worden door de mensen achter Deadpool, maar die haakten eerder dit jaar af.

Chernobyl HBO miniserie

De Pirates of the Caribbean-film zonder Johnny Depp

We zijn heel benieuwd wat Mazin zijn input gaat zijn! Op het eerste gezicht lijkt het een behoorlijke mismatch: Pirates of the Caribbean en Chernobyl… Gelukkig is zijn eerdere werk (The Huntsman: Winter’s War en de Charlie’s Angels reboot) een stuk luchtiger! Het is natuurlijk echter sowieso de vraag of Pirates of the Caribbean 6 nog wel net zo leuk wordt zonder Johnny Depp

Lees verder