Keanu Reeves in John Wick 3 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Keanu Reeves in John Wick 3 op Netflix

Voltreffer: John Wick 3: Parabellum nu te zien op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de liefhebbers van adembenemende actie en spectaculaire stunts: vandaag verscheen John Wick 3: Parabellum op Netflix. In dit tweede vervolg op de actiehit uit 2014 keert Keanu Reeves terug in de titelrol van de hondenliefhebbende huurmoordenaar. En daarbij bezorgt hij de uitvaartbranche meer werk dan seriemoordenaars Jason Voorhees en Michael Myers bij elkaar opgeteld!

Schietschijf

In John Wick 3: Parabellum probeert de titelheld New York te ontvluchten nadat er een premie van veertien miljoen dollar op zijn hoofd is gezet. Dit maakt hem de ultieme schietschijf voor iedere huurmoordenaar in The Big Apple. Tot overmaat van ramp hoeft hij niet op de steun van The High Table te rekenen. Sterker nog, dit internationale moordenaarsgilde is de opdrachtgever van de moord op Wick!

Voltreffer: John Wick 3: Parabellum nu te zien op Netflix

Hit

Volgens veel fans is John Wick 3: Parabellum het beste deel in de reeks. Dit vervolg was dan ook een regelrechte hit was in de bioscopen. De film kostte 75 miljoen dollar om te maken, maar bracht in totaal 327 dollar in het laatje. Geen wonder dat we nu al kunnen uitkijken naar John Wick 4!

Lees verder