Eerste reacties John Wick 3 beloven beste deel in de reeks

Veronica Superguide logo
Eerste reacties John Wick 3 beloven beste deel in de reeks

Eerste reacties John Wick 3 beloven beste deel in de reeks

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over anderhalve week verschijnt John Wick 3: Parabellum in de bioscopen. En afgaande op de eerste reacties, hebben fans van het betere knok- en knalwerk weer iets om naar uit te kijken!

Enthousiast

Met slechts anderhalve week voor de première van John Wick 3: Parabellum, stromen de eerste enthousiaste reacties op dit actiespektakel binnen. Veel Amerikaanse filmjournalisten hebben dit tweede vervolg op de bioscoophit uit 2014 inmiddels gezien en delen hun mening op sociale media. Vooralsnog zijn zij allemaal positief over dit derde deel in de reeks. Om alvast in de stemming te komen, delen we de meest veelbelovende reacties op John Wick 3!

Steven Weintraub, hoofdredacteur van filmsite Collider, moet naar de Caps Lock uitwijken om zijn enthousiasme voor John Wick 3 uit te drukken.

Niet verwonderlijk is Keanu Reeves weer in bloedvorm als de titelheld. Maar wel verrassend is dat Halle Berry zich volgens veel critici in Parabellum ontpopt tot een kick-ass actieheldin!

Volgens Brent Goldman van Film Inquiry bevat Parabellum de beste kill uit de reeks. Meer aanbeveling hebben we eigenlijk niet nodig!

Meer goed nieuws: in tegenstelling tot het vorige deel, spelen de honden weer een belangrijke rol in dit vervolg.

Wacht, die gasten van redactiefavoriet The Raid zitten in John Wick 3? Had dat meteen gezegd!

Erik Davis voert de verwachtingen zo mogelijk nog verder op. De filmrecensent van Fandango.com noemt John Wick 3: Parabellum zelfs het beste deel in de serie. Gelukkig zijn de John Wick-films zo goed, dat we inmiddels ook genoegen nemen met het op twee na beste deel in de reeks!

John Wick 3: Parabellum draait vanaf 16 mei in de bioscopen.

Lees verder