Johan Derksen in studio Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen in studio Veronica Inside

Johan Derksen neemt Ellie Lust onder vuur: “Die vindt zichzelf zo geweldig”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond schoof Johan Derksen opnieuw aan bij Wilfred Genee voor een nieuwe uitzending van Veronica Inside. En ook deze keer liet de voetbalanalist zich niet van zijn meest collegiale kant zien. Eerder haalde Derksen al uit naar André Hazes, Jandino Aspiraat en de dames van de talkshowflop Ladies Night. Deze keer richtte hij zijn pijlen op Ellie Lust, die momenteel te zien is in een nieuw seizoen van de reportageserie Ellie op Patrouille. Maar de besnorde analist is duidelijk niet onder de indruk van deze voormalige politievrouw!

Tirade

Hoe kun je nou zo’n programma met Ellie Lust maken? Er gebeurt nooit wat”, zo begon Johan Derksen zijn tirade. “Alleen Ellie Lust vindt het heerlijk, want die vindt zichzelf zo geweldig. Die vereert Ellie. Ellie is gek op Ellie!”, luidde dan ook zijn conclusie.

Coronavirus

Ondanks dat we gisteren meldden dat Veronica Inside in maart misschien van televisie verdwijnt, maakt Derksen zich geen zorgen. Door het coronavirus zit toch iedereen thuis: “De avonden zijn lang, hoor. Je zit je eigen de pleuris te vervelen. En dan ga je maar naar die buis zitten staren.” Hij gaat er dan ook vanuit dat de heren van Veronica Inside komende maandag gewoon weer te zien zal zijn!

Lees verder