Johan Derksen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen

Johan Derksen wil zich niet laten ‘misbruiken’ door Ladies Night

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Bromsnor Johan Derksen ging gisteren in zijn eigen Veronica Inside weer helemaal los op Net5-show Ladies Night. En de twee programma's werken nota bene aan een cross-over.

Presentatrice Merel Westrik en vaste Ladies Night-gast Olcay Gulsen nodigden het trio van VI uit om in hun uitzending te komen nadat de dames eerder deze week gehakt maakten van de 'vrouwonvriendelijke' uitspraken van de heren. Wilfred Genee had er ook wel oren naar. Maar... Johan liet al eerder weten dat 'ie daar totaal geen zin in heeft. Gisteren ging hij nog een stapje verder!

Johan Derksen in Ladies Night?

"Wij waren het voorbeeld dat voor hen gold. Maar er kijkt geen hond naar", begint Johan in zijn gebruikelijke ferme taal. "Nu willen ze scoren en ons neerzetten als lelijke leeghoofden. Er is niemand hier aan tafel die dat tegen zou spreken overigens. Dan hopen ze dat wij héél boos worden. Nou ik kan daar niet boos om worden. Ik laat me ook niet gebruiken voor een reclamecampagne voor een niet-lopend programma."

Ladies Night in de put

Inmiddels groeide Ladies Night uit tot een veelbesproken talkshow, maar niet om de goede redenen. Seizoen 2 opende eerder deze week met slechts 252.000 kijkers op prime-time. Veel te weinig natuurlijk. AD-columniste Angela de Jong, aka 'de schrik van Hilversum', adviseerde Linda de Mol zelfs om Ladies Night in de prullenbak te gooien. En die cross-over met VI, die eigenlijk aankomende woensdag zou plaatsvinden? Iets zegt ons dat 'ie waarschijnlijk niet meer doorgaat!

Ladies Night is elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5. Veronica Inside komt elke maandag en vrijdag om 20:30 uur op Veronica.

Lees verder