Johan Derksen in VI Vandaag

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen in VI Vandaag

Johan Derksen: ‘Ali B. zo’n ontzettende lul’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Johan Derksen vertelde in VI Vandaag dat hij weinig opheeft met rapper/presentator Ali B. In een gesprek over de aangiftes tegen de The Voice of Holland-coach, haalde Derksen keihard uit. “Ik vind het zo’n ontzettende lul, die gozer.”

VI Vandaag stond weer grotendeels in het teken van het schandaal rondom The Voice of Holland. Vandaag werd een tweede aangifte gedaan tegen coach Ali B. Paul de Leeuw vertelde dat hij in het verleden prima samenwerkte met de rapper. Derksen moest even iets van het hart over Ali. “Ik vond het zo’n ontzettende lul, die gozer. En hij kán niks!”

Wilfred Genee sputterde een beetje tegen, maar Derksen was niet te stoppen. “Die Sinterklaasdeuntjes die hij opdreunt?” Volgens René van der Gijp is de TVOH-coach vooral te veel in zichzelf gaan geloven. “Ik heb hem een paar keer op tv gezien, dat ik echt dacht: ‘Stop nou, joh, met verbinden.’”

'Beetje bedenkelijk'

Paul de Leeuw herinnerde zich dat hij de laatste tijd bezig was met motivatie-talk. “Dat alles wordt een beetje bedenkelijk nu hij hiervan beschuldigd wordt. Ik dacht: nou, als je in jezelf gelooft, waarom zou je dat dan niet uitventen? Ik had er niet zoveel mee.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Vandaag werd bekend dat er een tweede aangifte ligt tegen Ali B, maar het is nog niet helemaal duidelijk of de aangifte met The Voice of Holland te maken heeft. RTL heeft de samenwerking met de coach stopgezet; eerder stopte Anouk al als coach van The Voice of Holland.

Je ziet VI Vandaag elke werkdag op SBS6, rond de klok van 21:30 uur.

Lees verder